2014. január 10., péntek

Hétvégi inspiráció | Dekor | Beauty | Divat

Hihetetlen, de ha időm engedi, akár órákat is eltudok tölteni azzal, hogy ülök a gép előtt és pinterest-en képeket gyűjtögetek. Rengeteg inspirációt merítek az oldalból, már egy szép hosszú kis listám van, hogy mit szeretnék megvalósítani (lassan már több éves projektté kezd növekedni a dolog, ahogy elnézem az összegyűjtött képeket...).

Úgy gondoltam, hogy pár ilyen inspirációs képet megosztok veletek is, hátha találtok benne olyat, amit szívesen kipróbálnátok ti is. :)
Első körben 3 csoportra (dekor, beauty és divat) bontva osztom meg a képeket. Úgy tervezem, hogy akár egy kis minisorozat is kinőhet a dologból. A posztokat igyekszem péntekre időzíteni, így ha hétvégén van egy kis szabadidőnk, akkor kezdődhet is a barkácsolás. :)

Dekor
 Tavasszal szeretném átrendezni a szobámat, kialakítani egy letisztultabb stílust. Valahogy a képeimet is szeretném rendszerezni majd ennek keretében - jó megoldás lehet például ez az egyszerű órás megoldás, ami praktikus is és mutatós. Csak egy óralapra van szükségünk a kis mutatós szerkezettel és pár képkeretre - meg persze ugye a kedvenc képeinkre.
Ha ránézek erre a képre, akkor rögtön a tavasz ugrik be. Siess tavasz!

Beauty
Remek megoldás fürdőszobába az önálló életet élő hajgumiknak és hullámcsattoknak.
Akár tavaszváró inspirációs képek nevet is adhattam volna a bejegyzésnek, hiszen most mindenről a tavasz jut az eszembe. De tény, hogy tavasszal mindig jól jön egy plusz ajakápoló a táskánkban - főleg, ha ilyen szép bogyós színű (és mellesleg az illata/íze is mesés lehet!).

Divat
És akkor folytassuk a tavaszi ábrándozást. :D Csipke (akár régi függöny), tű, cérna, és kész is a romantikus tavaszi kis sál.
A végére pedig mi más, mint egy újabb tavaszi hangulatú kiegészítő, diy headband. Könnyű, gyors elkészítés, és számtalan variáció az anyagokkal színekkel. Imádom. :)

A képek forrása a Pinterest.

Készültök már a tavaszra? Van valami DIY tippetek esetleg?

Nina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése