2014. január 14., kedd

Használd kreatívan! | Krepp papír + DIY ombre haj krepp papírral?!

Ha azt mondom krepp papír, akkor fogadni mernék, hogy sokan fájdalmasan feljajdulnak, hiszen mi jut rögtön az ember eszébe róla? - A kicsit sem kreatív, és még kevésbé sem esztétikus papírfüzér, amit minden általános iskolással km számra gyártanak, mert valamivel dekorálni kell a termet - suli bulira, farsangra, ballagásra, stb.

A mai bejegyzésben összegyűjtöttem nektek pár ötletet Pinterestről, amivel túlléphettek a megszokott unalmas papír lánc készítésén, hiszen a krepp papír egy szuper alapanyag, amiből akár festhetünk (még hajat is!), varrhatunk, vagy hajtogathatunk számtalan fajta módon.

Mi mindennek használható fel a krepp?

Krepp rózsa - Ajándékok díszítésére, felfűzve fali dísznek, rávarrva neszesszer dísznek, csokorba szedve, tálkában rózsának.
 Muffin dísznek
 Ültető kártyának, kitűzőnek, Szülinaposnak emlékbe

 Kopogtató dísznek
 Masninak
Szülinaposnak
Partira
Kosárkára, tavaszra
Nem tudtam megállni...az a bizonyos papír füzér.

Hajfestés krepp papírral?! - Egyszerű ombre készítés otthon


Forrás
 És végül egy beauty tipp (ami egyébként számomra a legmegdöbbentőbb felhasználása a krepp papírnak): hajfestés krepp papírral. Először jót nevettem az ötleten, aztán mégis rákerestem, és tádám: működik. Nyilván nem lesz tartós megoldás, kb. 1-2 hajmosás és már búcsút is inthetünk a színes tincseinknek, azonban szerintem pont ez a szuper benne. Hiszen, ha még sosem volt festve a hajad, vagy ha esetleg egy új színt szeretnél kipróbálni, akkor remek megoldás lehet. Ha szörnyen sikerül a végeredmény véletlenül, akkor sem dől össze a világ, hiszen gyorsan búcsút inthetsz festés eredményének, ráadásul vagyonokat sem költöttél, hiszen a krepp az egyik legolcsóbb hobbi alapanyag, már pár forintért métereket vehetsz belőle bármelyik papírboltban.
Ide kattintva megtekinthetitek, hogyan készíthettek otthon ombre hajat krepp papír segítségével.


Szoktatok krepp papírral kísérletezni? Mit szóltok az ombre a lá krepp módszerhez?

 

Nina

1 megjegyzés: